Human Healing

Kommisorium

Baggrund

HumanHealing er en healing netværksgruppe som er opstået, og dannet i 2017, med det mål at fremme healing som et naturligt tilbud i det etablerede behandlingssystem.

Organisation

HumanHealing er organisatorisk placeret som en selvstændig gruppe under Healer-Ringen. HumanHealing arbejder udfra rammer sat af Styregruppen.

HumanHealing har et samarbejde med ”Doctor Healers Network” i England. http://www.doctorhealer.org/

Healer-Ringen er en behandler forening og interesse organisation for Healere i Danmark. Healer-Ringens mål er at fremme kendskabet til healing i befolkningen og hos offentlige myndigheder. www.healer-ringen.dk

Hvad er healing, og hvad kan healing gøre for det enkelte menneske

Healing er et låneord fra engelsk, hvor ordets betydning er heling, helbredelse. Alle mennesker har evnen til at kunne heale og overføre energi, for at kunne blive en kanal for den kraftige energi skal healeren gennem uddannelse og indvielse have renset og åbnet sine energikanaler.

Healeren kanaliserer universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Denne universelle energi er en holistisk energi der virker på alle menneskets energiniveauer.

  • det fysiske
  • det mentale
  • det spirituelle

Healingsenergien bevæger sig gennem kroppens meridianbaner og nervesystem, og derved når det ud i alle områder af det fysiske og psykiske element. Når selve healingprocessen foregår, påvirkes det parasympatiske nervesystem. Det parasympatiske nervesystem er den del af menneskets nervesystem som vi ikke selv kan styre, fx angst, uro, fysisk og psykisk stress. Når healingen når det parasympatiske nervesystem tillader det kroppen at falde til ro, hvile og hele. Det er her kroppens eget selvhealingssystem går i gang.

Vision

HumanHealings vision er, at det enkelte menneske kan opnå at finde ind til essensen af væren, – ” den inderste kerne. For her altid at kunne genfinde ro og balance, uanset ydre påvirkning.

HumanHealings vision er, at formidle den universielle energi – med kærlighed og medfølelse til alt levende.

HumanHealings vision er at alle healere i denne gruppe er RAB godkendte.

Mission

HumanHealing ønsker at arbejde for, at alle mennesker skal kende deres indre ro og mentalebalance, – for at fremme sundhed.

HumanHealing vil udbrede kendskab og viden om healingens og selvhealingens værdi og virkning.

HumanHealing tror på den tredelte behandling, og det sundhedsfremmende i balancen af den tredelte behandling.

  • Medicin
  • Kirurgi
  • Sjæl, ånd og bevidsthed

Styregruppen

  • Marzcia Techau
  • Sidsel Babette Johansen
  • Nana Hellsten