Nyhedsbrev sommer 2021

Kære medlemmer af Healer-Ringen

Det er sommerferie for mange, og vi er ved at være tilbage til normale tilstande både for skoler og behandlere. Der er ikke længere krav om mundbind, – men for liberale erhverv som alternative- og komplementære behandlere hører under, er der stadig krav om coronapas frem til 1. september.

https://www.justitsministeriet.dk/wp-content/uploads/2021/06/Endelig-Aftale-om-yderligere-udfasning-af-restriktioner-mv.-fra-den-11.-juni-2021.pdf

Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære

Det er ingen hemmelighed at Healer-Ringen ønsker sig flere RAB-godkendt healere, både for at bevare retten til at RAB-godkende vores medlemmer, men også med tanke på det arbejde vi gerne vil i gang med indenfor HumanHealing, vil det være fantastisk at øge staben af RAB-godkendte healere.

Healer-Ringens Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære kursus er slået op. Går du som healer, og ønsker dig at blive RAB-godkendt, så er det nu du har muligheden. Der arbejdes med at styrke RAB-bekendtgørelsen både i Styrelsen for Patientsikkerhed, RAB-forum og SundhedsRådet, – så måske det er sidste chance for dig at kunne blive RAB-godkendt på det ”lille kursus” på 125 timer i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære i Healer-Ringen.

Kurset er over 5 weekends, start medio september, slut primo december

Kurset afholdes i Kgs. Lyngby tæt på S-tog og station. For jer som bor i udenfor Hovedstadsområdet, kan det måske være en mulighed at deltage i dette intensive kursus, – måske kender du en du kan sove hos, ellers er der billige overnatningsmuligheder i Kgs. Lyngby.

Ansøgningsfrist 15. august 2021

Tilmelding og betaling til kurset, – kontakt Healer-Ringens sekretariat v/ Leif Rasmussen sekretariat@healerringen.dk

Kurset er beskrevet på Healer-Ringens Facebookside.

 Hjemmeside

Hjemmeside skulle fungere nu, har du problemer eller rettelser så skriv til Leif, sekretariat@healerringen.dk

 

Skoler og kursusudbydere

Som healer udbyder du måske kurser og uddannelser, husk at din skole/kursussted kan blive medlem af Healer-Ringen, og du vil kunne gøre din skole synlig på Healer-Ringens hjemmeside. Husk Healer-Ringens nye krav til kursusbeskrivelser og kursusbeviser.

https://healerringen.dk/skoler/

Generalforsamling 2021

Healer-Ringens Generalforsamling 2021 er planlagt, sæt kryds i kalenderen.

Program for aftenen og dagsorden får I tilsendt senest torsdag den 19. august 2021.

Sted: Oasen, Nuets Center, Thorsgade 13, dør 2, 5000 Odense.

Tid: Torsdag den 16. september kl 18.00 – ca. 21.00

Der vil være en let forplejning i form af sandwichs, the, kaffe og vand.

 Behandlerforsikring

Healer-Ringen arbejder intensivt på at kunne tilbyde en konkurrencedygtig behandlerforsikring til vores medlemmer. Vi forhandler i øjeblikket med 2 forsikringsselskaber om bedste pris og vilkor. Men på grund af ferie, så drøjer det lidt med resultat – I hører nærmere så snart vi har en aftale i hus.

Mange kærlige sommerhilsener til jer alle sammen

Nana Hellsten

Formand for Healer-Ringen