Nyhedsbrev Nytår 2022          Angel of Healing

Kære Medlemmer af Healer-Ringen.

Godt Nytår til alle i Healer-Ringen, jeg håber alle havde en god Jul og mærkede julefreden på trods af Corona udfordringerne. Året 2021 har været et år som har været præget af, at vi i Healer-Ringen vil så meget – men at det har været svært at få lov til at føre vores ønsker ud i livet. Ligesom vi troede, at nu gik det fremad, er vi blevet slået lidt tilbage igen.

Vores Generalforsamling i september måned, var meget fin – vi mærkede der, at vi er mange som ønsker en mere aktiv forening. Noget af det som vi talte om, var at skabe lokale healings træf, hvor healere kan mødes lave kollegial sparing og heale hinanden. Disse lokale træf støttes af Healer-Ringen, så har du et lokale som kan benyttes til healings træf? Kan Healer-Ringen dække udgifterne til forplejning kaffe/the, kage/frugt til møderne. Vores hjemmeside er opdateret i forhold til behandlere/medlemmer, så det er let at finde hinanden lokalt. Så vel mødt;o)

Næste Generalforsamling i Odense, – mandag den 14. marts 2022 kl 18.00 – 21.00

Sæt kryds i kalenderen, – kom og vær med til at gøre din forening levende.

Uddanner du dig stadig indenfor healing, afholder du kurser for healere, eller kommende healere så vær opmærksom på SKATs nye regler 2021 i forhold til momsfritagelse. Hvis du tilbyder én hel lang healings uddannelse, skal den afsluttes med en eksamen, tilbyder du korte kurser- som RABpoint/timer skal kurset afsluttes med en eksamen for at kunne tælle med til en samlet RABuddannelse med momsfritagelse. Langt de fleste healere som RAB-godkendes i Healer-Ringen, opfylder på nuværende tidspunkt ikke de nye krav til momsfritagelse. Healere som på nuværende tidspunkt har momsfritagelse, berøres ikke af ændringen. Vær opmærksom på at Healer-Ringens RABkrav ikke er lig med SKATs RABkrav.

https://healerringen.dk/rab/

Alternative behandlere og andre sundhedspersoner – Om moms og lønsumsafgift (skat.dk)

Healer-Ringen har længe ønsket at komme rigtigt i gang med vores HumanHealing projekt, men Coronatiden har ikke gjort det lettere for os. Men nu sker der noget, – Healer-Ringen har været så heldige, at en studerende fra ”Kaospiloterne” ønsker at arbejde med dette projekt som led i hendes 4 semester. Vi er også heldige at ”Kaospiloterne” har godkendt Healer-Ringen som praktiksted. Vi kan derfor sige velkommen til studerende, healer og clairvoyantvejleder Joanna Lemke Overland, som skal have sin praktik i Healer-Ringen i 10 uger, med start 1. februar 2022. Indenfor de 10 uger skal vi have HumanHealing ud over rampen, det er vores ønske at tilbyde Healing til patienter i kræftforløb. Vores tanke er at få skabt drop-in healing på 4-5 adresser i Danmark, vores mål er at kunne tilbyde 2 gange ”drop-in healing” på de 10 uger. Parallelt med ”drop-in healing” ønsker vi også at tilbyde ”online-healing” til de patienter som måtte ønske dette. Vi søger derfor healere til dette projekt, har du lyst til at donere noget af din tid til kræftpatienter? Kan du stille op enten i Ålborg, Århus, Odense, København eller Rønne? Eller kan du tilbyde dig som ”online-healer”?

Kom med os på denne rejse, – vi har behov for dig

Der vil være introduktion til dette forløb

Vil du høre mere – så er du velkommen til at kontakte HumanHealing styregruppen, som er Marzcia Techau, Sidsel Babette Johansen & Nana Hellsten.

Du finder os på Healer-Ringens hjemmeside https://healerringen.dk/behandlere/

Vi er meget glade for at kunne sætte et fodprint indenfor netop kræftområdet. Vi var på studietur til London for et par år siden, her så vi hvor meget healings behandlingerne hjalp disse patienter i forbindelse med fx efterbehandling. Healing til netop kræftpatienter er velbeskrevet i England, blandt andet Angie Buxton-King med hendes projekt ”The Sam Buxton Sunflower Healing Trust” og Guy´s Cancer Center hvor healing er et fast dagligt tilbud til alle kræftpatienter i efterbehandling med stråleterapi eller kemoterapi.

Flere af jer medlemmer mangler stadig foto på hjemmesiden, har du foto så send det til Leif så fixer han det. Lad os i fællesskab gjort den side fin og færdig.

Healer-Ringen arbejder stadig på at kunne få en attraktiv aftale med et forsikringsselskab, som kan tilbyde en erhvervs-/ansvarsforsikring til jer healere. Vi håber på at kunne lande en aftale i starten af året

Med ønsket om et Godt Nytår

Nana Hellsten

Formand for Healer-Ringen