skolenforproceshealing

Skolen for Proceshealing

Tove Lucka (Tove Kofoed)   Center – Indre Respons

Købmagergade 55,3  1150 København K  Tlf. 3514 3512

 www.skolenforproceshealing.dk  mail@nothingnesstovelucka․dk

 Skolen for Proceshealing har til formål at uddanne kompetente healere med en bred viden om mennesket, kroppen, sindet, den åndelige verden og de energier, der er til rådighed for healeren i sit arbejde med at hjælpe andre.

 Healing

Undervejs i den 1 ½ årige uddannelse og de 420 timers undervisning undervises i mange forskellige discipliner indenfor healing. Her kan nævnes:

Energitilførsel

Lyshealing

Healing med håndspålæggelse

Mentalhealing

Healing med clairvoyance mm.

 Andre behandlings- og rådgivningsmetoder

Derudover får du to tillægsmoduler med andre rådgivnings- og behandlingsformer. Her kan du vælge imellem bl.a. Kropsterapi, Kognitiv terapi, Metasundhed, Heilpraktik mm., så du får så stor en redskabspallette som muligt til at hjælpe dine fremtidige klienter. Disse tillægsmoduler varetages af erfarne og kompetente undervisere indenfor hvert deres fag.

 Teori
Teori om den åndelige verden, mennesket opbygning m.m. vil naturligvis også være en meget vigtig del af uddannelsen.

 Intens personlig udvikling

På uddannelsen gennemgår du som studerende en dyb personlig udvikling, således at du bl.a. er i stand at skelne mellem egne problematikker og klientens, for på den måde, sammen med de forskellige healings- og behandlingsteknikker uddannelsen indeholder at være i stand til at hjælpe klienten på bedst mulige måde.

 Supervision Supervision er en hel naturlig del af uddannelsen – på alle områder, hele vejen igennem. Det vil sige, at du vil få supervision i din personlige udvikling, din healing, din kommunikation med klienten, dit arbejde generelt med klienten, klinikopbygning mm.   Du står ikke alene efter endt uddannelse

Undervisnings niveau: Kortere kurser og minimum 300 timers undervisning, der kvalificerer kursisterne til medlemskab af Healer-Ringen

 

 

Healerringen.dk er lige nu under om bygning.

Hvis du ønsker at kontakte os, bedes du venligst sende en mail til: sekretariat@healerringen․dk